Varning för Privatleasing från Hedin bil Stockholm AB

August 20, 2019 0 Comments

För ganska exakt Tre år sen så leasade vi en Kia Picanto av Hedin bil i Stockholm AB då vi kände att vi behövde en andra bil och ville ha en smidig lösning.

Som sagt vi hämtade ut bilen som vi haft i tre år utan några problem och betalade punktligt varje månad som man sig bör i Sverige.

Allt vara bara fint tills vi skulle lämna tillbaka den – repor som var på plastdelar kostar tydligen 4000 kronor per del som är ”skadad” och att bilen sen bara säger till om första servicen och sen det faktum att varningen för nästa verkar slås av av verkstaden som ligger i samma hus som Hedin Bil i Stockholm AB får oss att fundera på om detta inte är avsiktligt av Hedin bil i Stockholm AB kan leasa ut bilen i tre år – få provision (gissar jag på) via ett finansbolag och sen få tillbaka 31000 kronor i en vad jag anser vara en straff faktura (står säkert i det finstilta)på en bil som var värd nånstans runt 110000 när vi tog ut den o nu max 69000 från bilhandlare om man tar i lite – lägger man sen till de 31000 så är man tillbaka i summan av en ny bil samt att de kan sälja denna en gång till – jag vet när jag har blivit fullkomligt lurad o detta känns precis som ett sådant ögonblick så en verklig varning går ut till er som tänker privat leasa från Hedin Bil i Stockholm AB.

Att värderingen och besiktningen måste ske av en firma som är i samma hus som Hedin Bil i Stockholm AB gör inte trovärdigheten bättre för denna ”bil firma”. Dessutom fick vi tjata även för att få protokollet o inte förrän vi blandade in fler personer i mail konversationen så fick vi protokollet något som det känns att det ville dra ut på så länge som möjligt och så nära återlämningsdatumet som möjligt för att öka pressen då de visste om summan, gör mig riktigt förbannad.

Vad bilhandlare dock inte verkar förstå är kraften av en numera fullkomligt missnöjd kund som har tillgång till sociala medier och som inte klagat en sekund på tre år samt själv fick nå ut till Hedin Bil i Stockholm AB för att få reda på hur man lämnar tillbaka en privat leasad bil i samma veva börjar två personer från finansbolaget maila mig samt en ny person vid namn G på Hedin Bil i Stockholm AB höra av sig i ett lamt mail där jag berättade att jag hade kontakt med M som var den ursprungliga säljaren – Vad som senare visade sig är att denne G var den person som skulle ta hand om återlämningen som jag som KUND var tvungen att börja driva då ingen av dem hörde av sig.

Jag säger inte att alla kommer få samma upplevelse o vi säker är skyldiga till en del av kostnaden enligt avtalet det e inte denna del som gör mig mest förbannad utan det faktum att de fullkomligt skiter i dig som kund o visar noll empati men i det hör fallet smakar denna ytlighet i negativ feedback.

Det här är givetvis Vår syn på det hela och hur vi känner att vi blivit behandlade av ett mycket slarvigt o fullkomligt empatilöst företag – tittar man runt på de betyg de fått online så stödjer det vår vy. Men jag gissar att det också står skrivet i deras ”företagspolicy” som de har hänvisat till i andra delar av vår upplevelse som jag gladeligen kan säga är över för vår del – jag kommer dock följa bilen för att se vilket skamligt pris de kommer sälja den vidare för och uppdatera denna blog för det är enligt min ”personpolicy”. Det är säker nåt mer negativt jag glömt men det är definitivt inget positivt som är glömt o jag glömmer aldrig hur glad min partner var när vi hämtade bilen synd att det skall behöva sluta på detta viset.

Kian har dock fungerat klanderfritt under hela tiden så inget ont mot dem.

Om bara en person läser detta o blir vår upplevelse rikare Och smartare så var detta inlägg värt att skriva för det finns ingenting jag skulle rekommendera mindre är Hedin Bil ingenting.

#usa #america #thailand #malaysia #vietnam #cambodia #hawaii #honolulu #sun #summer #wages #Sweden #Europe #idnhab #awciam #childrensbook #supertuben #supertubentekla #waikikibeach #waikiki #honolulu #hawaii #hawaiilife #oahu #sunshine #sunsets #usa #america #october #warm #love #aloha #mahalo #australia #palmtrees #sand @ankanwildandcrazy @supertubentekla @annikaankankallman #hedinbil

Leave a Reply